Estella (Teefje Ruwhaar 14-10- 2022)

Description

Op 14 oktober is een super nestje geboren. Moeder is Robina (Robijn van Koekkoeks Rots), een kleine dwerg en vader is Sulaatik’s Gaston, een mooi en lief wildkleur kaninchen reutje. Beiden zijn ruwhaar.

Beide ouders zijn ECVO en Patella getest en geheel schoon.

Dit is Pies de Limon Estella. Op de foto’s met het jasje aan is ze bijna 9 weken (15/12/22). Laatste fotos zijn van 10/1/23, met bijna 11 weken. De eerste en tweede enting en chip plaatsing zijn achter de rug en dat ging heel goed! DNA is afgenomen door de Raad van Beheer en stamboom is er inmiddels ook.

De puppies groeien lekker in de woonkamer op. Ze worden dan ook gewend aan kleine en grote kinderen, katten, honden en alle huiselijke geluidjes. Later, vanaf 7 weken, doen we ook bench en zindelijkheidstraining, zodat de pups al wennen om een tijdje alleen kunnen zijn.

Pups krijgen een stamboom, koopcontract met garantie, een jaar gratis verzekering, de 6 weken vaccinatie (belgie: 9,  12 en rabies ook). Pups mogen met 8 weken verhuizen (Belgie: 15 weken), dus begin december. Pups worden niet verkocht voor de fok.

Estella is beschikbaar gekomen, nu pas, omdat we haar en Erica achter hielden om zelf te kunnen kiezen uit de mooiste twee van het nestje. Laatste fotos van 10 januari.

 

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Estella (Teefje Ruwhaar 14-10- 2022)”

Category: