Sauron (reutje van Latisha, 9-11-22)

Description

Op 9 november is een klein nestje van Latisha geboren

Dit is Sauron. Getijgerd kaninchen met odd-eyes (1 blauw, 1 bruin).

Moeder Latisha is een mooie Rood Tijger kanninchen. Ze is rood tijger (Red Dapple) maar dat is nauwelijks te zien, een zogenaamde hidden dapple. Gelukkig staat het op de stamboom, zodat we er zeker van zijn dat ze niet met een andere dapple gekruist wordt. Ze komt uit Rusland en is bij ons sinds ze 5 maanden is.

Latisha is helaas nav complicaties bij de bevalling kort na de bevalling overleden. Sauron is met de hand en met de hulp van Robine opgevoed.

Vader Binky (dekreu in kleur Black & Tan) is bijna net zo oud als Latisha. Hij is uit de kruising Ibiza uut de Slikhoek x Manhattan uut de Slikhoek. Hij is Nederlands en Belgisch Jeugdkampioen.

Wij hebben lang getwijfeld Sauron aan te bieden. We hadden hem graag gehouden, als nagedachtenis aan Latisha, maar we hebben al een andere reu in deze kleur. Dus vandaar dat we zoeken naar een goed huisje. Hij is hogere prijsklasse en wordt verkocht inclusief een jaar PetPlan verzekering, 2 jaar garantie op erfelijke ziekten, stamboom/chip en alle vaccinaties (6-9-12 weken en evt rabies). Graag horen we wat meer van u als u geinteresseerd bent.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Sauron (reutje van Latisha, 9-11-22)”

Category: