Susanna (teefje van Latisha, 9-11-22)

Description

Op 9 november is een klein nestje van Latisha geboren, met twee supermooie Tijger Kaninchen Korthaar puppies. Een teefje en een reutje.

Dit is het teefje, Susanna. Ze is op de foto’s een weekje oud en 330 gram. De oogjes zijn nog niet open. Ze blijft bij ons.

Moeder Latisha is een mooie Rood Tijger kanninchen. Ze is rood tijger (Red Dapple) maar dat is nauwelijks te zien, een zogenaamde hidden dapple. Gelukkig staat het op de stamboom, zodat we er zeker van zijn dat ze niet met een andere dapple gekruist wordt. Ze komt uit Rusland en is bij ons sinds ze 5 maanden is.

Vader Binky (dekreu in kleur Black & Tan) is bijna net zo oud als Latisha. Hij is uit de kruising Ibiza uut de Slikhoek x Manhattan uut de Slikhoek. Hij is Nederlands en Belgisch Jeugdkampioen.

Pups worden verkocht met stamboom, een jaar gratis ziektekostenverzekering van Petplan, zijn gechipt door de Raad van Beheer, DNA Profiel zodat zeker is wie de ouders zijn, en garantie op erfelijke afwijkingen. De ouders zijn getest met ECVO oogonderzoek en geheel vrij. Pups mogen verhuizen met 8 weken dus rond 9 januari.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Susanna (teefje van Latisha, 9-11-22)”

Category: